Kan jeg få fibernet?

Har du hørt om det lynhurtige og stabile fibernet? Lyder det for godt til at være sandt? Det er det heldigvis ikke. Fibernet er fremtidens internetløsning, der faktisk leverer den hastighed, som du betaler for. Det er mere end, hvad man kan sige om mange almindelige bredbåndsforbindelser, der leverer ustabile hastigheder, der kan variere meget i løbet af dagen.

 

Forbered dig på et hurtigere Nordjylland

Hos Bredbånd Nord leverer vi fibernet til en lang række nordjyske byer. Men vi er langt fra færdige. Vi etablerer løbende fibernet i nye områder i regionen. Så du kan godt forberede dig på et hurtigere Nordjylland, hvor det er slut med daglige kampe med din internetforbindelse.

 

Hvis du vil med på fiberbølgen med de bedste internethastigheder, så kan du tjekke om du er en af de mange heldige nordjyder, som kan få fibernet på din adresse. Du skal blot klikke på nedenstående knap og indtaste din adresse.

 

 

Fordele ved fiberbredbånds høje hastigheder

Her får du et lille overblik over de mange fordele, der er forbundet med fibernet:

 

    • Fibernet leveres via et lyslederkabel, der kan transportere store mængder data med lysets hastighed.
    • Du får hastighedsgaranti, hvilket betyder, at du altid får den hastighed, du betaler for.
    • Du får en symmetrisk forbindelse, hvor du får samme hurtige hastighed i både up- og download.
    • Du får mulighed for at opgradere til lynhurtige forbindelser op til 500/500 Mbit.
    • Du kan fremtidssikre din bolig med driftssikre hastigheder, der lever op de stadig større krav til dit internet.
    • Du får Danmarks bedste internet.

60.000 kunder tager ikke fejl

Hos Bredbånd Nord har vi mere end 60.000 glade nordjyder, som nyder deres stabile og lynhurtige fibernetforbindelser. Waoo, som Bredbånd Nord er en del af, er nemlig blevet kåret af kunderne til at være Danmarks bedste internetudbyder for femte år i træk.

Derfor tør vi godt love, at du og din familie kan bruge internettet til lige det I ønsker – endda på samme tid. I får driftssikkert internet, der dækker hele familiens behov. Det er slut med at sætte hyggen på standby, når internettet driller.

Fibernet i dit lokalområde

Har vi ikke lagt fiber i dit lokalområde? Bare rolig. Hos Bredbånd Nord bestræber vi os på, at levere fibernet til alle nordjyder. Det kræver dog, at der er interesse for fibernet i dit lokalområde. Derfor kan du vise din interesse ved at sprede budskabet om det lynhurtige fibernet til dine naboer. Jo større interesse, der er for fibernet i dit område, jo hurtigere kommer vi til din by og leverer fremtidens internet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

.. og få tips & tricks direkte i din indbakke!

 

Navn
E-mail
 

Spørgsmål

Bredbånd Nord leverer til en lang række nordjyske byer. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan få fibernet i dit område. 

 

Du kan tjekke om du kan få fibernet på din adresse.

Hvis du abonnerer på en TV-pakke fra Waoo!, så får du automatisk Web TV med i prisen.

Antallet af kanaler som du kan se på Web TV, anhænger af, hvilken TV-pakke du har. Generelt kan du forvente et sted mellem 15 og 50 kanaler.

Her kan du se hele listen over dine tilgængelige kanaler på Web TV.

Er du i tvivl om hvordan du kommer igang med fibernet, kan du se vores installationsfilm, og blive klogere på processen.


Se filmen her

Der er flere faktorer, der kan forringe dit trådløse netværk. Eksempelvis kan dit WiFi-signal blive påvirket af din mikroovn, radio eller en helt tredje enhed.


Hvis vil vide mere om, hvordan du kan forbedre dit WiFi-signal, kan du her læse vores 5 tips til bedre trådløst internet.

Tjek din adresse her

... og se om vi kan tilbyde dig lynhurtigt og stabilt internet

Tjek din adresse nu

Kundeservice

Vi hjælper dig med alle tænkelige spørgsmål og guides

Start her

Fiberviden

Få mere ud dit fibernet med de bedste guides, tips & tricks

Kom godt videre

Fibernet på 2 minutter

Bliv klogere på fibernet og lynhurtigt internet her

Se videoen her