Hvad er fibernet? Se videoen, og få forklaringen på 2 minutter

Du kender det sikkert – det er endelig lykkedes dig at samle hele familien en fredag aften, og der er lagt op til sofahygge med en god Netflix-film, som du og ungerne nøje har udvalgt. Men forbindelsen svigter, og hyggestunden bliver spoleret.

 

Vil du én gang for alle fremtidssikre din internetoplevelse og undgå frustrerende situationer som denne? Så er det tid til at udskifte din gamle internetforbindelse med det lynhurtige og stabile fibernet.

 

Bestil lynhurtigt fiberbredbånd her

Fibernet giver båndbredde nok til hele familien

Fibernet giver dig ro i maven, når du vil streame dit yndlingsprogram, samtidig med at andre i familien downloader film, streamer musik, er på YouTube eller spiller online med vennerne – for der er nemlig båndbredde nok til både store og små!

 

Fibernet er ikke kun tilpasset dit og familiens behov her og nu. Teknologien er udviklet, så den også i fremtiden kan give dig den optimale onlineoplevelse – uanset hvor mange enheder I har behov for at tilkoble. Derfor tør vi godt kalde vores fibernet for fremtidens internet.

Hastighedsgaranti på dit fibernet

Forskellen på det lynhurtige fibernet og det traditionelle bredbånd er, at hverken du eller dine familiemedlemmer vil opleve en forringelse af internethastigheden, selvom I har mange enheder tilkoblet på samme tid. Der er nemlig altid rigeligt med båndbredde. Du skal heller ikke være nervøs for en lavere hastighed på dit fibernet, selvom du ofte er på nettet på samme tid som naboerne, eller bor i et område med mange husstande.

 

Vi kan med andre ord love dig hastighedsgaranti, når du vælger fibernet.

Det betyder, at du altid har den internethastighed, som du betaler for – og med hastighedsgarantien er du altid sikret en god oplevelse, når du er på nettet.

Er du endnu ikke helt sikker på, hvad fordelene ved fibernet er? Så se videoen herover – den giver en lynhurtig beskrivelse af en hverdag med fibernet, og hvorfor fibernet er både familiens og fremtidens internet.

Sådan skifter du til fiberbredbånd
– det er ikke så besværligt, som du tror

Når du har bestilt dit fibernet, kommer vi på besøg hos dig. Du kan her få svar på alle dine spørgsmål om installation og brug, og vi gennemgår processen og aftaler, hvor fiberen skal føres ind i dit hjem.

Ved installationen sørger vi for at alt udstyret er sat op, så du ikke skal bekymre dig om teknikken. Det eneste du skal gøre, er at koble din computer, tablet eller smartphone på det trådløse netværk, så er du klar til at surfe løs, med din nye høje hastighed.

 

Vil du vide mere om, hvordan processen med at få fibernet ind til dit hjem foregår? Se vores film, og læs om installationsprocessen her.

Bestil lynhurtigt fiberbredbånd her

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

.. og få tips & tricks direkte i din indbakke!

 

Navn
E-mail
 

Spørgsmål

Bredbånd Nord leverer til en lang række nordjyske byer. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du kan få fibernet i dit område. 

 

Du kan tjekke om du kan få fibernet på din adresse.

Hvis du abonnerer på en TV-pakke fra Waoo!, så får du automatisk Web TV med i prisen.

Antallet af kanaler som du kan se på Web TV, anhænger af, hvilken TV-pakke du har. Generelt kan du forvente et sted mellem 15 og 50 kanaler.

Her kan du se hele listen over dine tilgængelige kanaler på Web TV.

Er du i tvivl om hvordan du kommer igang med fibernet, kan du se vores installationsfilm, og blive klogere på processen.


Se filmen her

Der er flere faktorer, der kan forringe dit trådløse netværk. Eksempelvis kan dit WiFi-signal blive påvirket af din mikroovn, radio eller en helt tredje enhed.


Hvis vil vide mere om, hvordan du kan forbedre dit WiFi-signal, kan du her læse vores 5 tips til bedre trådløst internet.

Tjek din adresse her

... og se om vi kan tilbyde dig lynhurtigt og stabilt internet

Tjek din adresse nu

Kundeservice

Vi hjælper dig med alle tænkelige spørgsmål og guides

Start her

Fiberviden

Få mere ud dit fibernet med de bedste guides, tips & tricks

Kom godt videre

Fibernet på 2 minutter

Bliv klogere på fibernet og lynhurtigt internet her

Se videoen her