Fibernet giver liv

Internettet er ikke selve livet – men det digitale er dybt integreret i vores moderne tilværelse. Internettet er hjertet, pumpeværket og blodbanerne i vores levede liv. Det sætter strøm til dine gode oplevelser foran skærmene. Det sætter dig i forbindelse med dit personlige, sociale og professionelle netværk. Og hos os giver vi dit gode liv bedre forudsætninger i Nordjylland.

Det digitale hjerte

Vores daglige forbrug af internettet har efterhånden krydset en usynlig grænse og er i dag en fuldt integreret del af vores hverdag. Det digitale hjerte banker i os alle. Mangler du en kæreste? Et nyt job? Inspiration til madlavning eller nye rejsemål? Internettet giver os mulighed for at søge, skabe og skifte job.

Det hjælper unge, voksne og ældre med at finde kærligheden, få informationer, hente inspiration og konstant udvikle nye idéer, forskning og kunst. Vi får adgang til kultur, natur, uddannelser, efteruddannelser, politik, sport, sundhed og offentlige institutioner.

 

Eller sagt med andre ord: Internettet giver os større chancer for at skabe vækst, møde nye mennesker og opleve andre verdener.

Sådan skaber vi liv i Nordjylland

Det er faktisk ganske simpelt! Jo bedre internet, jo flere muligheder har du, din familie, dit lokalområde og hele det skønne nordjyske Danmark. Og det bedste og mest stabile internet? Det er fibernet.

Vi har en klar mission om at digitalisere Nordjylland, ikke bare til de behov, du har i dag – men til fremtidens digitale liv. Det gør vi ved at etablere det hurtigste, mest stabile og fremtidssikre fibernet i dit nabolag – lige fra vejen, under matriklen, over dørtærsklen og direkte ind i dit hjem.
 

Vi stopper ikke ved levering af det bedste internet, fleksible TV-pakker og stjerne-god service og support! Vi hjælper dig – og alle dine nordjyske medborgere – med at få det bedste ud af jeres dagligdag og internet. Det gør vi for dig, os selv, for vores børn og vores børnebørn. Og for alle kommende generationer i Nordjylland.

Fibernet giver liv!

Skal vi åbne op for livet, og er du nysgerrig på, hvordan du får det bedste internet i dit hjem? Kontakt vores kundeservice, eller giv os et ring på telefon 98 88 99 90. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra 9.00-20.00 og lørdage kl. 10.00-17.00.

 

Spørgsmål

Tjek din adresse her

... og se om vi kan tilbyde dig lynhurtigt og stabilt internet

Tjek din adresse nu

Kundeservice

Vi hjælper dig med alle tænkelige spørgsmål og guides

Start her

Fiberviden

Få mere ud dit fibernet med de bedste guides, tips & tricks

Kom godt videre

Fibernet på 2 minutter

Bliv klogere på fibernet og lynhurtigt internet her

Se videoen her