Hvad er fiberbredbånd?

Fiberbredbånd er fremtidens bredbånd, fordi det giver dig den hurtigste og mest stabile adgang til internettet.

Se filmen herunder og hør hvorfor du skal vælge fiberbredbånd. Eller læs mere om alle fordelene lige under filmen.

 

 

Med fiberbredbåndets høje hastighed og kapacitet får du:

  • Hastigheder på op til 500/500 Mbit
  • Hastighedsgaranti* - vi leverer med garanti den hastighed, du betaler for
  • Stor kapacitet så hele familien kan være på nettet på samme tid
  • Optimal forbindelse til at se TV på internettet
  • Optimal hjemmearbejdsplads på grund af den høje og stabile hastighed - både på upload og download
  • Internetprodukt som er kåret til "Bedst i test" både i 2012, 2013, 2014 2015 og 2016.
  • Stort udbud af TV kanaler - med og uden TV boks
  • De bedste betingelser for TV i høj kvalitet med knivskarpt billede

Du kan også få TV og Telefoni via fiberbredbånd

Udover lynhurtigt Fiberbredbånd har du også mulighed for at vælge TV og Telefoni til din fiberbredbåndsløsning. Du kan uforpligtende se priser og sammenligne produkterne i vores online bestilling. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde din adresse, så vi kan se om du kan få fiberbredbånd på din adresse.

Hvorfor fiberbredbånd?

Almindeligt bredbånd leveres igennem kobberkabler. Dette sætter begrænsninger for, hvor høj en internethastighed, du kan opnå med en traditionel bredbåndsløsning.

Med fibernettet får du en lynhurtig og stabil internetforbindelse, der sikrer, at du kan være online – og endda streame i HD-kvalitet – med flere enheder samtidig, uden at hastigheden og kvaliteten forringes. Et must i enhver moderne familie!

Vil du have hurtigt internet på 50-100 Mbit – eller endnu hurtigere? Så er fiberbredbånd den rette løsning. Bredbånd Nord leverer Waoo! fiberbredbånd med hastigheder helt op til 500 Mbit – både download og upload! Hvis du vil vide mere om fibernettets fordele, har vi her samlet 7 gode grunde til, at du skal vælge fibernet.

Er der forskel på fibernet og fiberbredbånd?

Bredbånd er mere eller mindre blevet et synonym for internet. ”Fiberbredbånd” er en populær betegnelse for internet over fibernettet. Waoo! fibernet og fiberbredbånd er altså en og samme sag – der er ingen forskel. Det vigtige er de mange fordele, du får ved at vælge fiber, når du skal vælge internetudbyder. Vi bruger alle sammen mere og mere data – ikke mindst gennem video-streaming fra udbydere som Netflix, TV2 PLAY, Viaplay og YouTube. Det stiller store krav til vores internetforbindelser og -hastigheder, som skal understøtte transport af store datamængder på én gang. Og ofte til mange enheder på samme netværk.

Overvej selv, hvor mange forskellige enheder, der er tilsluttet internettet hjemme hos dig: Bærbare computere, tablets, smartphones, fjernsyn, spillekonsoller – måske endda dine elpærer, kaffemaskine og køleskab, hvis du rigtig er fremme i skoene. Jo flere enheder, du kobler på nettet, desto større kapacitet har du brug for, hvis det hele skal spille uden ventetider og afbrydelser.

Med Waoo! fiberbredbånd fra Bredbånd Nord får du en fremtidssikret og stabil internetforbindelse. Kort sagt: Du får alle mulighederne uden al besværet.

Læs mere om Bredbånd Nords fibernet – og tjek om du kan få fibernet på din adresse.

 

* Med Hastighedsgaranti er du garanteret den hastighed som du har bestilt på både up-  og download. Såfremt den lovede hastighed ikke leveres skal du kontakte Bredbånd Nord kundeservice så fejlen kan udbedres. Bemærk at Wi-Fi ikke er omfattet af Hastighedsgarantien.