Persondatapolitik og brug af Cookies

Bredbånd Nord registrerer persondata på bredbaandnord.dk og benytter cookies, så vi kan yde vores kunder og andre besøgende den bedste service. Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores persondata-
politik og brug af cookies, når du besøger bredbaandnord.dk.
 
Når du afgiver personlige oplysninger til Bredbånd Nord, behandles disse fortroligt i henhold til Datatilsynets bestemmelser. Bredbånd Nord har på ingen måde ret til at videregive eller sælge disse personoplysninger til tredjemand.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik og vi indsamler aldrig persondata uden at du selv har givet os disse oplysninger, for eksempel ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse eller konkurrence.

Bredbånd Nord opbevarer de registrerede persondata så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for besøgende på bredbaandnord.dk. Du har altid mulighed for at få indsigt i de persondata, vi har registreret om dig. Du kan gøre indsigelse mod enhver registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Den information vi indsamler om dig, kan opdeles i to kategorier: Personhenførbare oplysninger, som henfører til dig som person og Ikke-personlige oplysninger.

Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.

Alle er velkomne til at besøge bredbaandnord.dk, men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt, at du identificerer dig. Du afgiver eksempelvis personhenførbare oplysninger i følgende tilfælde:
 

  • Nyhedsbreve: For at kunne modtage nyhedsbreve fra Bredbånd Nord er det nødvendigt, at du oplyser dit navn og e-mail adresse – ellers kan vi ikke sende dem til dig. I samme forbindelse beder vi dig udfylde adresse og telefonnummer, så vi kan kontakte dig med tilbud og nyheder samt nyt om etablering af fibernettet i Nordjylland. Så længe du er tilmeldt Privat nyhedsbrevet fra Bredbånd Nord, deltager du automatisk i lodtrækningen af vores konkurrencer. Enkelte konkurrencer kan dog være forbeholdt en bestemt gruppe deltagere, for eksempel ved konkurrencer der afholdes ifm. lokale arrangementer eller ifm. konkurrencer, hvor deltagerne udfylder spørgeskema.

  • Når du tilmelder dig Bredbånd Nords nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at Bredbånd Nord og samarbejdspartnere fremover kan kontakte dig pr. brev, telefon, sms, og e-mail med gode tilbud. Bredbånd Nords samarbejdspartnere er Waoo og Viasat. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrev og markedsføring fra Bredbånd Nord og samarbejdspartnere.
     
  • Spørgeskemaer: For at vide mere om vores brugere gennemfører vi løbende spørgeskemaundersøgelser på bredbaandnord.dk. Det er forskelligt, hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse, hvem du er, – ligesom det er helt frivilligt, om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på bredbaandnord.dk eller dine muligheder på hjemmesiden afhænger ikke af, om du deltager i undersøgelserne eller ej.
  •  
  • Konkurrencer og særlige tilbud: Vi har ofte konkurrencer eller særlige tilbud på bredbaandnord.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn, adresse, telefonnummer, og e-mail. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil det klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at Bredbånd Nord eller andre må kontakte dig efterfølgende. Det vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og accept af særlige tilbud er altid frivillig.


Du bør aldrig svare på undersøgelser, udfylde formularer eller deltage i konkurrencer på bredbaandnord.dk, der ikke har en tydelig og kendt afsender!  

Nyheder og tilbud fra Bredbånd Nord og samarbejdspartnere vil oftest være produktrelateret. Det drejer sig om tilbud på Fiberbredbånd, TV og Telefoni samt nyt om, nye produkter og funktionaliteter. Er du allerede kunde hos Bredbånd Nord tilstræber vi at sende dig relevante tilbud og nyheder om de produkter du har. Nyheder fra Bredbånd Nord kan også handle om Bredbånd Nords aktiviteter og arrangementer i Nordjylland samt information om Bredbånd Nords udvikling og mål.

Ikke-personlige oplysninger

På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på bredbaandnord.dk. Ingen af disse oplysninger er mulige at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.  

Brug af Cookies

På bredbaandnord.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse bedre. En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og kan læses af enten systemerne bag bredbaandnord.dk eller en af vores samarbejdspartnere. En cookie indeholder information såsom f.eks. dine indstillinger på computeren, indhold af en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.
 
Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for, hvilke cookies der bliver sat på din computer. Se vejledning i hvordan du sletter dine cookies her. Vi bruger Google Analytics til trafikmåling. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her. Du kan stadig anvende bredbaandnord.dk, hvis du fravælger brugen af cookies.

Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger bredbaandnord.dk. Vores retningslinjer dækker ikke forskellige produkter og services udbudt af Bredbånd Nord gennem iTunes App-Store eller Android Market. Disse tjenester har deres egne politikker.
 
Dette website er ejet og udbydes af:
Bredbånd Nord A/S (CVR. nr. 34 88 30 84)
Adresse: Håndværkervej 27, 9700 Brønderslev
Telefon: 98 88 99 90

Bredbånd Nord A/S er dataansvarlig for al persondata på hjemmesiden som behandles i henhold til persondataloven.
 
Har du spørgsmål eller bemærkninger til Bredbånd Nords persondatapolitik eller Bredbånd Nords brug af cookies, er du velkommen til at kontakte Webmaster Niels Johnsen på e-mail: njo@bredbaandnord.dk.