Hvem er Bredbånd Nord?

Bredbånd Nord er din lokale leverandør af Fiberbredbånd, TV og Telefoni.

Bredbånd Nords fornemste opgave er at gøre en forskel for alle borgere nord og syd for fjorden. Med udgangspunkt i Brønderslev er vores mål at placere Nordjylland i front IT-mæssigt – ved at udbrede fiberbredbånd til hele landsdelen.

Et stærkt netværk

Vi har eksisteret siden 2006, hvor de tre lokale forsyningsselskaber ESV, ENV og Nyfors gik sammen om at etablere Bredbånd Nord. Siden da er ESV og ENV fusioneret og hedder i dag Nord Energi. Pr. 1. januar 2013 er HEF Fibernet indtrådt i ejerkredsen. Sammenlægningen skal være med til at sikre vækst, konkurrenceevne og udvikling i hele Nordjylland.
 

Bredbånd Nord og Waoo

Bredbånd Nord er en del af Waoo som er stiftet af 12 af landets største lokale energiselskaber.
Vi tilbyder den ultimative, digitale løsning hjem til dig. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde dig de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – til yderst konkurrencedygtige priser.
 

Altid i nærheden

Selvom vi er lysår foran med teknologien, er vi tættere på det vigtige - nemlig dig som kunde. Vi er lokale og ligger bogstaveligt talt  lige om hjørnet, og vi lægger vægt på en effektiv og personlig service. Hos os er ingen henvendelse for stor eller lille.